Meniu Închide

Fiti pregatiti ! dar…… sa nu vi se tulbure inima , fiindca in  liniste si pace  va veni  mantuirea  noastra 

Print Friendly, PDF & Email

……..sa nu vi se  tulbure inima , fiindca

In  liniste si pace  va veni  mantuirea  noastra  !

Salutare tuturor cititorilor, in Numele Domnului nostru Isus Hristos !
Prin acest articol va aducem aminte de vorbele Domnului „Nu este treaba voastra sa stiti vremurile sau soroacele; pe acestea Tatal le-a pastrat sub stapanirea Sa. (Fapt.1:7) Era vorba de timpul asezarii din nou a Imparatiei lui Israel, nu de Rapirea in vazduh, proorocita a avea loc inainte ,pentru Biserica Neamurilor la care au fost trimisi apostolii sa duca Vestea Buna , mai intai : Vers.8 ” voi veti primi o putere, cand Se va cobori Duhul Sfant peste voi, si-Mi veti fi martori in Ierusalim, in toata Iudeea, in Samaria si pana la marginile pamantului.”

Singura informatie corecta care ne-a fost data si pe care doar Duhul Sfant ne-o poate lamuri , este aceasta ( din Matei, cap.24) : ” De la smochin invatati pilda lui: cand ii fragezeste si infrunzeste mladita, stiti ca vara este aproape.
Tot asa, si voi, cand veti vedea toate aceste lucruri, sa stiti ca Fiul omului este aproape, este chiar la usi.Adevarat va spun ca nu va trece neamul acesta, pana se vor intampla toate aceste lucruri. Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

Despre ziua aceea si despre ceasul acela, nu stie nimeni: nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal.”

Acesta este mesajul din video recomandat in acest articol

Lasă un răspuns