Meniu Închide

Spre stiinta

Print Friendly, PDF & Email

Cine sunt cei ce vor mosteni mantuirea ? ( Evrei 1.14 )
Publicat pe ianuarie 16, 2019 de behaitul oilor si Glasul Pastorului

Este important si pentru tine raspunsul la aceasta intrebare, cititorule ?

Consideri ca esti si tu unul din ei ?

Daca spui DA , este biblica baza pe care esti stabilit ? Esti tu sigur ca numai Biblia este Cartea care invata oamenii sa primeasca dreptul la viata vesnica ? Si, drept urmare a sigurantei ca esti un copil al lui Dumnezeu, poti tu sa ne spui si noua , adica sa impartasesti cu noi marturia ta ? Stii tu ca este scris : ” Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire, „(Rom.10:10)

Acest articol vreau sa fie o provocare la marturie pentru toti care citesc acest blog , vreau sa stiu daca este cineva gata sa dea socoteala de credinta si de nadejdea pe care o tine ascunsa in inima asa cum este scris : „

„Caci cine iubeste viata si vrea sa vada zile bune sa-si infraneze limba de la rau si buzele de la cuvinte inselatoare, sa se departeze de rau si sa faca binele, sa caute pacea si s-o urmareasca. Caci ochii Domnului sunt peste cei neprihaniti, si urechile Lui iau aminte la rugaciunile lor. Dar fata Domnului este impotriva celor ce fac raul.” Si cine va va face rau, daca sunteti plini de ravna pentru bine? Chiar daca aveti de suferit pentru neprihanire, ferice de voi! „N-aveti nicio teama de ei si nu va tulburati! Ci sfintiti in inimile voastre pe Hristos ca Domn.” Fiti totdeauna gata sa raspundeti oricui va cere socoteala de nadejdea care este in voi; dar cu blandete si teama, avand un cuget curat; pentru ca cei ce barfesc purtarea voastra buna in Hristos sa ramana de rusine tocmai in lucrurile in care va vorbesc de rau. Caci este mai bine, daca asa este voia lui Dumnezeu, sa suferiti pentru ca faceti binele decat pentru ca faceti raul! ( 1 Petru, cap.3 )

Eu sunt gata sa va ofer raspunsurile biblice, – pentru ca sunt mai multe – conforme cu invatatura Cuvantului vorbit al Mesajului orei, daca este cineva care se dovedeste a fi sincer interesat , dupa felul aratat de apostolul Petru in citatul anterior.

Si rog pe toti aceia care nu vor marturisi nadejdea credintei lor in comentarii la acest articol, sa nu mai fie cititori ai blogului, ci sa-si vada mai bine fiecare de treburile lor . Nu am nevoie de ” like” uri, nu vreau ca cineva sa-si piarda timpul fara rost pentru a se informa asupra unor principii pe care nu le poate suferi si nu vreau pe nimeni sa spioneze doar ceea ce prezint pentru a gasi noduri in papura si motive de ciorovaiala si pricini de poticnire in invatatura pe care Domnul Isus Hristos a reasezat-o pentru Mireasa lui din aceasta vreme de sfarsit de istorie , prin slujitorul Lui, fratele William Branham .

Este clar ce-am scris ?

Am vazut ca sunt multi aceia care citesc, dar m-am gandit ca nu este bine sa-mi mai pierd eu timpul sa dau apa la moara celor carora le merge vestea ca traiesc, dar sunt morti , precum a zis Domnul prin apostolul Ioan

Mortii nu mai pot vorbi , nu mai pot scrie, nu-si mai pot impartasi simtamintele cu cei vii .Ma gandesc ca toti cititorii care raman in umbra se afla in aceasta situatie disgratioasa in ochii Domnului Isus Hristos , fiindca El a spus asa : ” De aceea, pe oricine Ma va marturisi inaintea oamenilor il voi marturisi si Eu inaintea Tatalui Meu care este in ceruri; (Mat.10:32 dar de oricine se va lepada de Mine inaintea oamenilor, Ma voi lepada si Eu inaintea Tatalui Meu care este in ceruri.

Sa nu credeti ca am venit s-aduc pacea pe pamant; n-am venit sa aduc pacea, ci sabia. Caci am venit sa despart pe fiu de tatal sau, pe fiica de mama sa si pe nora de soacra sa. Si omul va avea de vrajmasi chiar pe cei din casa lui. Cine iubeste pe tata ori pe mama mai mult decat pe Mine nu este vrednic de Mine; si cine iubeste pe fiu ori pe fiica mai mult decat pe Mine nu este vrednic de Mine.Cine nu-si ia crucea lui si nu vine dupa Mine nu este vrednic de Mine.

Lasă un răspuns